Sezoniniai darbai viešbučiuose / restoranuose Švedijoje
Ieškome darbuotojų sezoniniam darbui Švedijoje - viešbučio virtuvės šefų ir padavėjų. Restorane - mėsos kepėjų.
Sezonas tęsiasi iki Rugpjūčio / Rugsėjo mėnesio galo. Atsižvelgus į darbo kokybę, yra galimybė prasitęsti sutartį arba sugrįžti sekančiam sezonui.
Virtuvės šefo užduotys: maisto paruošimas pagal sudarytą a la carte meniu, kuriame yra 4 skirtingi užkandžiai ir 5 pagrindiniai patiekalai, bei 4 skirtingi desertai. Meniu keičiamas kas 6-8 savaites;
- Pagalba galvojant ir kuriant naujus meniu;
- Prekių priėmimas, likučių tikrinimas;
- Virtuvės įrenginių priežiūra, valymas.
Padavėjo užduotys: Malonus ir profesionalus klientų aptarnavimas. Švediškam stalui maisto ir gėrimų pateikimas (pusryčiai, pietūs, vakarienė). Tvarkos ir švaros palaikymas.
Mėsos kepėjo užduotys: tinkamoje temperatūroje iškepti mėsą pagal kliento pageidavimą. Restoranas šalia kempingo, todėl sezono metu atvyksta daug turistų, virtuvėje taip pat ruošiami įprasti patiekalai, įskaitant kasdienius pietus, picas ir tailandietiškus patiekalus, užkandžius ir desertus.
Įmonė: Dolphin Lithuania LLP
Darbo vieta: Švedija
Peržiūrėtas: 100 k.