Šiandien paskelbta: 55Viso skelbimų: 834Šiandien yra lapkričio 9 d.
Įdėti skelbimą
PRISIJUNKITE
Jūs dar nesate registruotas JonavosSkelbimai.lt vartotojas?
Būtinai užsiregistruokite čia

Prisiminti
Pamiršote slaptažodį?
Prisijungti su Facebook
Atgal
+37060631237Skambinti
PradžiaBaldaiBiuro baldai
Renginiai Jonavoje

Scenų konstrukcijos (parodoms, koncertams)

Paskelbta 2023 Lapkričio 2d., 13:16
 Scenų konstrukcijos (parodoms, koncertams)

Aliumininės konstrukcinės sistemos, skirtos įvairiems renginiams, tokiems kaip mugės, parodos, koncertai, prezentacijos.
 
www.euroego.lt/home/scenu-konstrukcijos/
 
Konstrukcijos išsiskiria lengvu svoriu, taip pat yra kompaktiškos, todėl transportavimas labai paprastas. Surinkimas greitas, nereikalauja gręžimo, varžtų sukimo ar vinių kalimo, nereikės vežtis papildomų įrankių. Ant šių konstrukcijų galima kabinti įvairią įrangą (apšvietimą, projektorių, LED ekraną, projektorius, lazerius, monitorių ir kt.) bei produkciją.
 
Yra galimybė papildomai įmontuoti judantį apšvietimą, šviesos lazerius. Konstrukcijos įvairių dydžių bei formų, galime padėti išsirinkti Jums optimaliausią variantą, taip pat paruošti 3D vizualizaciją.
 
www.euroego.lt/home/stendu-sistema-x/
 
Brošiūrų laikikliai, stendų gamyba ir nuoma, stulpeliai su virvėmis, reklamos agentūra. Informaciniai ir reklaminiai stendai, ardomi stendai ir info stalai, stendų projektavimas ir montavimas, reklaminės iškabos. Stulpeliai užtvaroms, apsauginės tvorelės, šviesdėžių ir švieslenčių gamyba, degustaciniai staliukai ir stalai. Konferencijos ir jų įranga, parodinės įrangos nuoma, lankstūs magnetiniai stendai parodoms, konferencijų ir renginių įrengimas. Transportavimo dėžių gamyba, pastatomi stendai prezentacijoms, info stalų nuoma, reklaminės nuorodos ir rodyklės. Transportavimo krepšiai plakatams ir stendams, atitvarų nuoma, parodų stendo įrengimas ir apipavidalinimas.
 
UAB EuroEGO
Tel. Nr. 860631237, 860512959
El. p. info@euroego.lt
 
Kaina: 1000 EUR

Kontaktai

Paskelbė
EuroEGO
Telefonas
+37060631237
Vietovė
Jonava
El. paštas
Svetainė
Skelbimo statistika Parodytas: 936 k.
Peržiūrėtas: 110 k.