Šiandien paskelbta: 21Viso skelbimų: 825Šiandien yra lapkričio 9 d.
Įdėti skelbimą
PRISIJUNKITE
Jūs dar nesate registruotas JonavosSkelbimai.lt vartotojas?
Būtinai užsiregistruokite čia

Prisiminti
Pamiršote slaptažodį?
Prisijungti su Facebook
Atgal
+37060631237Skambinti
PradžiaBaldaiBiuro baldai
Renginiai Jonavoje

Atitvarai (eilėms, eksponatams, zonoms) nuoma

Paskelbta 2024 Balandžio 6d., 21:49
 Atitvarai (eilėms, eksponatams, zonoms) nuoma

Virvėmis arba juostomis sujungti sunkaus pagrindo stoveliai, naudojami įvairiuose renginiuose, taip pat klubuose, muziejuose, parduotuvėse, kino teatruose ir kitur.
 
Atitvarai itin praktiški, nes juos galima įvairiai sustatyti, atsižvelgiant į situaciją, galima perkelti stovus, atkabinti bei užkabinti virves ar juostas. Virvės prikabinamos karabinais, o juostos ištraukiamos iš stovelyje esančios kasetės ir prie kito stovelio tvirtinamos gale įmontuotais užkabinimais. Stovai kompaktiški, juos galima išrinkti į dvi atskiras dalis. Atitvarai patvarūs, tinkamai naudojami ilgai nepraranda savo savybių. Stoveliai sunkūs ir plokščiapadžiai, todėl yra itin stabilūs. Atitvarai įvairių spalvų, pasižymi estetišku dizainu.
 
Atitvarai su juostomis (įvairių spalvų ir ilgių, galima dėti užrašus): https://www.euroego.lt/meniu/atitvarai-juostiniai< br /> 
 
Atitvarai su virvėmis (įvairaus storio ir ilgio veliūro ar pintomis): https://www.euroego.lt/meniu/atitvarai-virviniai 
 
Plakatai ir plakatų laikikliai, podiumai, lankstūs stendai, šviesdėžės ir švieslentės. Atitvėrimo sistemos, ES paramos stendai, parodinė įranga reklamai, renginiai ir jų organizavimas. Konferencijų stendai, stendai ant sienos, mobiliųjų stendų gamyba bei prekyba, scenų pakylos ir podiumai. Informacinės lentelės, scenų gamyba iš aliuminio konstrukcijų, transportavimo dėžės ant ratukų, LED šviečiantys stendai ir rėmeliai. Staliukai prezentacijoms ir degustacijoms, vidaus ir lauko atitvarai, reklaminiai barjerai su reklama, vientisos sienos reklaminis stendas. Reklaminė įranga prekybai.
 
UAB EuroEGO
860631237, 860512959
info@euroego.lt
Kaina: 65 EUR

Kontaktai

Paskelbė
EuroEGO
Telefonas
+37060631237
Vietovė
Jonava
El. paštas
Svetainė
Skelbimo statistika Parodytas: 1347 k.
Peržiūrėtas: 164 k.