Paskelbta: 2023-11-02 13:16:04
JonavosSkelbimai.lt - nemokami Jonavos skelbimai

Dizaino darbai, maketavimas, spauda

Greitai ir kokybiškai atliekame dizaino darbus visoje Lietuvoje.
 
Pagal klientų pageidavimus kuriame logotipus ir prekės ženklus, 3D vizualizaciją, animaciją, internetinius banerius, animuotus el. atvirukus ir kita.
 
Taip pat maketuojame ir gaminame vizitines korteles, kalendorius, atvirukus (spausdinti, elektroniniai statiški ir animuoti), katalogus, žurnalus, knygas, kvietimus, padėkas, bilietus, nuolaidų kuponus, lipdukus, etiketes, pakuotes, maišelius, vėliavas, lankstinukus, brošiūras, kvitus, firminius blankus ir dar daugiau.
 
Mūsų interneto svetainė: www.euroego.lt/home/dizainas/
 
Mobili stendų sistema, tekstiliniai mobilūs stendai, stendai prezentacijoms ir renginiams, stendai iš plieno ir metalo. Vidaus ir lauko reklama, širmos ir pertvaros, foto nuotraukų redagavimas, vidaus ir lauko grindų stovai. Konstrukcijos scenoms, vitrinų gamyba ir apipavidalinimas, firminiai stovai, mobilūs atitvarai renginiams. Ekspozicijų stendai parodoms, stendų nuoma ir gamyba, reklaminiai stalai, mobilūs degustaciniai staliukai. Foto sienelių nuoma, reguliuojamo aukščio reklaminiai stendai, stiklo pluošto vėliavų stiebai, barjerai su grandine. Tūrinės iškabos ir tūrinė reklama, barjerai su logotipu, informaciniai stendai universitetams.
 
UAB EuroEGO
info@euroego.lt
860631237, 860512959
 
Kontaktiniai duomenys
Vietovė Jonava
Telefonas +37060631237
El. paštas info@euroego.lt